Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες στην Αγγλική Γλώσσα

Επαγγελματική Επιμέλεια και Επεξεργασία Κειμένων - IELTS - Διαδικτυακή Διδασκαλία Αγγλικής Γλώσσας σε Μαθητές και Ενήλικες σε Όλο τον Κόσμο

Σπυριδούλα Πυρπύλη
spiridoulapirpili@fiveact.com.gr

Anita Jones (M.Phil, M.A. Econ, B.A. Hons)
anitajones@fiveact.com.gr+30 6976303584

Παρέχουμε μια ποικιλία εκπαιδευτικών υπηρεσιών (Academic Coaching, Προετοιμασία και Διαδικασία Αιτήσεων για Πανεπιστήμια στο ΗΒ) και διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας σε μαθητές και ενήλικες σε όλο τον κόσμο, καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες επιμέλειας και επεξεργασίας διπλωματικών εργασιών, διατριβών, πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, άρθρων, κεφαλαίων βιβλίων σε ακαδημαϊκούς και φοιτητές.

Ειδικευόμαστε στην παροχή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΙΩΝ (PROOFREADING & EDITING) – ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ 24/7.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς:
Φοιτητές: Δοκίμια, Διατριβές, Διπλωματικές Εργασίες, Άρθρα
Ακαδημαϊκούς: Διδακτορικά, Ερευνητικά Έγγραφα, Άρθρα Περιοδικών, Βιβλία, Κεφάλαια Βιβλίων, Διατριβές
Συγγραφείς: Χειρόγραφα, Βιβλία, Ηλεκτρονικά Βιβλία, Μυθιστορήματα, Διηγήματα
Επαγγελματίες: Βιογραφικά, Συνοδευτικές Επιστολές, Προσωπικές Δηλώσεις
Επιχειρήσεις: Αναφορές, Ομιλίες, Παρουσιάσεις, Ιστολόγια

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ (Academic Coaching)

 • Συμβουλευτική σχετικά με τους τρόπους βελτίωσης της μάθησης
 • Διαχείριση χρόνου
 • Στρατηγικές ανάγνωσης
 • Κράτηση σημειώσεων
 • Δημιουργία βιβλιογραφίας
 • Πλαίσιο Διδακτορικής Διατριβής και Μεταπτυχιακών Εργασιών
 • Προετοιμασία εξετάσεων
 • Βοήθεια στον σχεδιασμό σχεδίου για μελλοντική επιτυχία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
(Προπτυχιακά Μεταπτυχιακά)

 • Μαθήματα IELTS
 • Διαδικασία Επιλογής Πανεπιστημίου (Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό)
 • Ολοκλήρωση της εφαρμογής UCAS
 • Ολοκλήρωση Αιτήσεων και Έντυπα Φοιτητικής Εστίας
 • Αίτηση για φοιτητικά δάνεια
 • Ολοκλήρωση της αίτησης και κράτηση θέσης για IELTS εξετάσεις

Είπαν για εμάς

Σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας
Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες
Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης
Αγαπάμε αυτό που προσφέρουμε
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, η κινητήρια δύναμή μας!

Όταν αποφάσισα πριν μερικά χρόνια, να σπουδάσω στην Μεγάλη Βρετανία το αντικείμενο που ονειρευόμουν πάντα, το μόνο θέμα που με απασχολούσε ήταν η επάρκεια μου στα Αγγλικά. Αν και κάτοχος τυπικού πτυχίου, η ακαδημαϊκή γραφή ήταν σίγουρα κάτι διαφορετικό. Αποφάσισα να απευθυνθώ στην Ανίτα και την Νικολέτα και έπραξα σωστά! Βαθιά γνώση της Αγγλικής γλώσσας, μεταδοτικότητα και οργάνωση είναι οι τρεις πυλώνες της διδασκαλίας τους. Σε συνδυασμό με την συνεχή υποστήριξη σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής πορείας, από το editing σε εργασίες μέχρι και την διατριβή, η συνεργασία έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αντώνης Γκριμότσης

BSc(Hons) Sportsturf Science and Management, University of Central Lancashire

Ως μηχανικός ήθελα να δημιουργήσω μια σταθερή βάση για τη χρήση της αγγλικής γλώσσας και αργότερα για να την βελτιώσω ακόμα περισσότερο για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Με την βοήθειά της Ανίτας και της Νικολέτας έλαβα το Β2 επίπεδο Αγγλικής γλώσσας και προχώρησα σε μαθήματα επιπέδου IELTS. Όντας Ελληνίδα, η Νικολέτα με βοήθησε πολύ με τη γραμματική, η οποία έκανε τη μετάβαση από τη μία γλώσσα στην άλλη, εξαιρετικά εύκολη. Από την άλλη πλευρά, ως γηγενής ομιλητής, η Anita με καθοδήγησε να κατανοήσω την αγγλική κουλτούρα, τη βελτίωση της προφοράς, την ακουστική και ιδιαίτερα την ακαδημαϊκή γραφή. Και οι δύο ήταν εκπληκτικά χρήσιμοι και κατάλαβαν τον καθημερινό φόρτο εργασίας μου. Καθώς τους εμπιστεύτηκα την εκπαίδευσή μου, ενθαρρύνω άλλους φοιτητές, και όχι μόνο, να κάνουν το ίδιο. ΔΕΝ θα σας απογοητεύσουν.

Δημήτριος Παπαδόπουλος

MSc Energy Engineering, Politecniko di Milano, Ιταλία Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος – Πανεπιστήμιο Πάτρας

Άρχισα να δουλεύω με την ομάδα στήν FiveAct καθώς ήθελα να προετοιμαστώ για πανεπιστήμιο στη Σκωτία – Ηνωμένο Βασίλειο. Αρχικά πήγα στήν FiveAct για το IELTS και για να με βοηθήσουν στη διαδικασία επιλογής και υποβολής αιτήσεων στο πανεπιστήμιο. Στα μισά του χρόνου ξεκίνησα την ακαδημαϊκή καθοδήγηση μαζί τους και όταν έφτασα στο πανεπιστήμιο της Σκωτίας, η Anita Jones έκανε εμιμέλεια στα δοκίμια και στις εργασίες μου. Πρέπει να πω ότι όλη μου η εμπειρία με την FiveAct ήταν εξαιρετική. Η ποιότητα της εργασίας και η εμπειρία που η Ανίτα αποκόμισε από τήν ακαδημαϊκή της καριέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή και επαγγελματική. Θα συνιστούσα τους Anita Jones και την ομάδα της FiveAct σε οποιονδήποτε φοιτητή που χρειάζεται βοήθεια με τη διόρθωση καί επιμέλεια των πανεπιστημιακών εργασιών, την επιλογή πανεπιστημίων, την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και την ακαδημαϊκή καθοδήγηση. Με βοήθησαν να εκπληρώσω το όνειρό μου να σπουδάσω Ιστορία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γεώργιος Αλέξιος Ράπτης

BA History – UHI, Scotland, UK

Στέλνω τα αγγλικά επιστημονικά μου κείμενα στην κ. Anita Jones για επιμέλεια και διόρθωση των λαθών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της γλωσσικής φροντίδας, αλλά και από τη συνέπεια της κ. Jones κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σημαντικό είναι ότι μπορεί με επάρκεια να επιμελείται επιστημονικά κείμενα (τουλάχιστον από τον χώρο των ανθρωπιστικών επιστημών) και να κάνει προτάσεις που αφορούν την ορολογία και τις πιο λεπτές εκφάνσεις του επιστημονικού λόγου. Την θεωρώ λοιπόν μια πολύ αξιόπιστη επιλογή για την επιμέλεια και διόρθωση των αγγλικών μου κειμένων και ασφαλώς θα συνεχίσω να την εμπιστεύομαι και να συνεργάζομαι μαζί της.

Χάρης Ράπτης

Επίκουρος Καθηγητής Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών -Μεταβατικό Κτήριο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 45110 – Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα

Μου συνέστησαν να πάω στην Ανίτα και τη Νικολέτα από έναν φίλο και πρέπει να πω ότι ήμουν πολύ χαρούμενη με την βαθιά γνώση τους, την προσιτότητα και την επαγγελματικότητα που επέδειξαν. Ήθελα να σπουδάσω Νομική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με βοήθησαν στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και έκανα μαθήματα IELTS και με τις δύο καθηγήτριες. Το επίπεδο διδασκαλίας τους ήταν φανταστικό. Η Νικολέτα έχει μια βαθιά κατανόηση της αγγλικής γραμματικής που διδάσκει με τόσο σαφήνεια και η Ανίτα είναι ειδική στη διδασκαλία του πώς να γράφει κάποιος ακαδημαϊκά. Με βοήθησαν επίσης με άλλες ακαδημαϊκές δεξιότητες, τεχνικές ανάγνωσης και το σύστημα βιβλιογραφίας του Χάρβαρντ. Ολοκλήρωσα το LL.B και αποφάσισα να κάνω το μεταπτυχιακό μου. Για άλλη μια φορά επικοινώνησα με την Ανίτα και τη Νικολέτα, καθώς χρειαζόμουν την επιμέλεια των γραπτών μου και την τελική επιμέλεια της διατριβής μου. Η προσοχή της Anita στη λεπτομέρεια και στα δύο αυτά πράγματα ήταν απίστευτη. Ως πρώην ακαδημαϊκός έχει σαφώς συνηθίσει να διορθώνει τις εργασίες των φοιτητών της και να βλέπει πού αποτυγχάνει ένα επιχείρημα. Αυτό ήταν πολύτιμο για μένα, όπως και όλη μου η εμπειρία με αυτές τις δύο καθηγήτριες, τις οποίες μπορώ να πω ειλικρινά ότι είναι καταπληκτικές. Δεν θα δίσταζα ούτε μία στιγμή να τις συστήσω σε άλλους φοιτητές, και όχι μόνο, στην πραγματικότητα έχω ήδη φίλους που έχουν ή χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους.

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου

Δικηγόρος

Ένα αρκετά φιλικό και ζεστό περιβάλλον με τις δύο καλύτερες επαγγελματίες δασκάλους στην πόλη, οι οποίες προσφέρουν την πιο γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας! Τα μαθήματα γίνονται πλήρως κατανοητά από τον αποδέκτη κάθε ηλικίας, φυσικά με λεπτομέρειες και εφόδια για το μέλλον χρήσης της γλώσσας που ξεχωρίζουν από άλλα φροντιστήρια.

Μανώλης Γιαννιτσέλης

Οικονομολόγος

Το ιδιαίτερα μαθήματα για το επίπεδο C2 ήταν φανταστικά καθώς μου επέτρεψε να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερο σε ένα περιβάλλον όπου ήμουν σε θέση να ελέγξω το ρυθμό. Κατάπληκτη με το πόσα έμαθα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μου άρεσε πολύ η μορφή, η μέθοδος διδασκαλίας και το πρόγραμμα σπουδών. Εκπαιδευτικοί εξαιρετικής ποιότητας.

Μαρία Φεύγα

Απόφοιτη του Department of Health Care and Social Units Administration

Κατόπιν 10 χρόνων αποχής από την αγγλική γλώσσα, η Νικολέτα και η Ανίτα ήταν τα ιδανικότερα άτομα για να καταπιαστώ εκ νέου. Ο επαγγελματισμός τους σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας που διαθέτουν, καθώς και η υπευθυνότητά τους είναι στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ του σωστού εκπαιδευτικού. Πόσω μάλλον όταν αυτά συνοδεύονται από το οικείο και προσιτό περιβάλλον, το οποίο προσφέρουν. Δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος των επτά (7) μηνών, μέσα στο οποίο έπρεπε να πάρω το πιστοποιητικό C2 Επίπεδο, η καθημερινή τριβή, η υπομονή και επιμονή τους αποτέλεσαν καίριο παράγοντα στην επίτευξη του στόχου μας. Να σημειώσω δε, ότι λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου, αφιέρωναν αρκετό χρόνο για την τριβή μου και με την αγγλική νομική ορολογία. Συνοψίζοντας, εξαίσιοι άνθρωποι, σωστοί επαγγελματίες!

Μαρία Καρρά

Δικηγόρος

Η γνωριμία μου με την Νικολέτα και την Ανίτα στάθηκε η αφορμή να αγαπήσω την αγγλική γλώσσα και να αναγνωρίσω την μεγάλη σημασία που έχει στη ζώη μου. Οι απίστευτες γνώσεις τους πάνω σε αυτή και ο μοναδικός τρόπος μετάδοσης αυτών των γνώσεων, ήταν αυτά που χρειαζόμουν για να πετύχω τους στόχους μου. Χάρη στο χαρακτήρα τους και στην αγάπη τους πρός τα παιδιά και την δουλειά τους, διατηρούμε ακόμα και σήμερα μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ μας.

Νεκτάριος Σιόντης

Graphic Designer

Εμπιστεύτηκα την ομάδα της FiveAct για να με συμβουλευτεί και να με προετοιμάσει για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Είμαι πολύ ευγνώμων για την έρευνα και τον επαγγελματισμό τους για να διερευνήσω τα καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, βάσει των σπουδών και των προσόντων / δεξιοτήτων μου . Επιλέχτηκα από όλα τα πανεπιστήμια στα οποία είχαμε κάνει αίτηση και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία γιατί είχα την επιλογή να επιλέξω σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχω. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την ομάδα της FiveAct για τη αφοσίωση τους, τα αποτελέσματα, τον επαγγελματισμό τους και την εργασιακή τους εμπειρία. Η συνεργασία με την ομάδα της FiveAct ήταν το καλύτερο που πρέπει να κάνω για να καταλάβω ποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ήθελα να ακολουθήσω και κυρίως για να γίνουν αποδεκτές όλες οι αιτήσεις μου στο πανεπιστήμιο.

Πέρη Άνταμ

Business Development Manager, Southeastern Europe

Συνεργάστηκα με την Dr.Νικολέτα Κατσακιώρη καί την Dr. Anita Jones για την προετοιμασία της αίτησης μου για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Μέσα από αυτή την επιτυχή συνεργασία έγινα δεκτή στο Queen Mary university και στο SOAS. Η σωστή και έγκυρη καθοδήγησή τους οδήγησε στην επιτυχή έκβαση της αίτησης μου και της αποδοχής μου στα συγκεκριμένα πανεπιστήμια. Αναμφισβήτητα, διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σχετικά με τα εκπαιδευτικά συστήματα της Μ.Βρετανίας και του τρόπου ζωής γενικότερα. Είναι η καλύτερη επιλογή και επένδυση τόσο για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας όσο και για την προετοιμασία αιτήσεων για προ και μεταπτυχιακές σπουδές στην Μ.Βρετανία. Επαγγελματισμός, υπευθυνότητα και σίγουρο αποτέλεσμα είναι με λίγες λέξεις αυτά που τις διακρίνουν.

Ασημίνα Κατσούδα

Εταιρεία GAEA – Τμήμα Εξαγωγών

Ήρθα σε επαφή με την FiveAct μέσω ενός συναδέλφου μου, ο οποίος μου την συνέστησε για την ακαδημαϊκή ικανότητα διόρθωσης, την ακρίβεια και τη συνέπεια τους.  Όλα αυτά ήταν αλήθεια – τα γραπτά μου επιμελήθηκαν τέλεια και έγκαιρα. Σε αυτό θα πρόσθετα ότι η συνεργασία μαζί τους ήταν επίσης εύκολη και ευχάριστη. Είναι ευέλικτοι, εξυπηρετικοί και γενναιόδωροι. Επιπλέον, δεν ένιωσα ποτέ σαν ανώνυμος πελάτης, γεγονός που έκανε την επικοινωνία να κυλήσει ομαλά. Δεν μπορώ παρά να συστήσω ανεπιφύλακτα τη χρήση των υπηρεσιών ακαδημαϊκής διόρθωσης που προσφέρουν.

Dr Elena Zambelli

Μεταδιδακτορική ερευνήτρια, Vrije Universiteit (VU) Amsterdam

Ζητήστε Πληροφορίες

  Διαλέξτε Υπηρεσία:

  Στοιχεία Επικοινωνίας: